شناسایی ۱۳۰۰ کهکشان جدید توسط تلسکوپ آفریقای جنوبی


شناسایی ۱۳۰۰ کهکشان جدید توسط تلسکوپ آفریقای جنوبی
ستاره‌شناسان اهل آفریقای جنوبی به‌تازگی بیش از هزار کهکشان جدید را معرفی کرده‌اند که تا پیش از این کسی از وجود آن‌ها اطلاعی نداشت. این اولین نمایش دستاوردهای تلسکوپی است که قرار است لقب «بزرگ‌ترین تلسکوب جهان» را به خود اختصاص دهد.

این تلسکوپ که ساخت آن در سال ۲۰۳۰ به پایان خواهد رسید، از هزاران آنتن رادیویی تشکیل خواهد شد که در مجموع یک کیلومتر مربع را پوشش می‌دهد و به همین دلیل به آن Square Kilometer Array نیز نام داده‌اند. این تلسکوپ در یک همکاری بین‌المللی ساخته شده که مقر اصلی تیم سازنده در دانشگاه منچستر انگلستان قرار داد. فاز اول ساخت این تلسکوپ در سال ۲۰۲۳ کامل می‌شود که ۶۵۰ میلیون یورو برای سازندگان هزینه دربر خواهد داشت.

ستاره‌شناسان تخمین می‌زنند که این تلسکوپ در هر ثانیه به اندازه ۳۵ هزار DVD اطلاعات از آسمان تولید می‌کند که برای این‌که این حجم از اطلاعات را روی گوشی هوشمند خود ببینید به ۲ میلیون سال زمان نیاز دارید.

با استفاده از این تلسکوپ به‌تازگی ۱۳۰۰ کهکشان در فضایی از آسمان به اندازه ۲۰ برابر ماه کامل رصد شده‌اند که از میان این کهکشان‌های رصدشده تنها ۷۰ کهکشان تا پیش از این شناخته شده بودند. این تلسکوپ در حال حاضر 16 آنتن دارد که این تعداد به مرور افزایش خواهد یافت.

منبع: nytimes